RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


L'art pour l'art - Ember a falvédőről

L'art pour l'art - Ember a falvédőről

Nyilván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről". Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? A L’art pour l’art Társulata viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyta nyugodni őket.

Arra bíztatnak mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol a kutatásuk összes bizonyítékát Önök elé tárják a színpadon, vagy a büfében. Amennyiben bármilyen kérdésük vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzájuk, vagy a fal felé!

 

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.

 

A 2020. július 31-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.