RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Aktuális előadások



Kowalsky meg a Vega

2025. február 8. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

Jegyek kaphatók:

2024. július 2-án, kedden 11 órától

 

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

A csapat az elmúlt több mint kétévtized alatt számos slágert, több arany- és platinalemezt, valamint megannyi koncertet számlál. Sikerük töretlen, koncertjeiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl, méltán ők az ország egyik legnépszerűbb zenekara.

Ahogyan azt már megszokhattuk tőlük, mindig valami újjal is készülnek. A 2025. február 8-i Aréna koncertjükön különleges hangulatot ígérnek, ahol a dalszövegeik mély gondolatát helyezik a középpontba, egy meghitt látványvilággal és show-elemekkel körítve. Meglepetésekben nem lesz hiány, az új dalok mellett természetesen felcsendülnek majd az olyan nagy slágerek is, mint a Varázsszavak, a Tombold ki, a Hála Veled vagy az Egy világon át.

Gyere el és ne hagyd ki a Kowalsky meg a Vega szezonnyitó nagykoncertjét!

*Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!