RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Körforgás est

Körforgás est

Balett est két részben:
1) Eno Peci koreográfus az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti. 2) A szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

Győri Balett: Körforgás
balett est két részben

Senki nem menekülhet a magány elől, előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Vannak, akik megbékélnek a társtalansággal, de vannak, akik inkább megosztják ezt valaki mással… “Zweisamkeit” él a fordulatos német kifejezéssel Eno Peci koreográfus, aki az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti.

A születéskor a lélek összekapcsolódik egy fizikai testtel. Ennek a kettőnek az egyesülése az emberi lét. Életünk során, az idő haladtával felismerjük, hogy mindez mulandó és, hogy eljön majd a nap amikor el kell, hogy engedjünk mindent ahhoz, hogy lelkünk szabadon szárnyalhasson tovább az ismeretlenbe. Erről a szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

Koreográfus: Eno Peci, Lukács András

Premier: 2020. szeptember 19.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!