RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kisadózók - Sajnos Gergely helyszínelő tárlatvezetése

Kisadózók - Sajnos Gergely helyszínelő tárlatvezetése

Kovács Kristóf (Sajnos Gergely, helyszínelő), kurátor május 22.-én 16 órától tart tárlatvezetést Laci&Balázs Kisadózók c. kiállításán!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 22. szombat, 16:00

Antal Balázs és Hatházi László művészpárosa 2007 óta dolgozik közösen. A MODEM-ben megrendezett Kisadózók az első nagy intézményi kiállításuk, amelyen döntő többségben újonnan készült műveket mutatnak. A két művész (Laci&Balázs) több mint tíz éve dolgozik az építőiparban díszítőfestőként. A „pénzkereső” munkájuk során használt anyagok korábban is képzőművészeti tevékenységük részét képezték. A mostani alkotások már teljes egészében az építőiparban megélt helyzetekre, hangulatokra, emberekre és anyagokra fókuszálnak.

FONTOS!
Látogatóinkat igyekszünk védeni, ezért az előírtakon túl (védettségi igazolvány, hőmérséklet mérése, fertőtlenítés, kézfertőtlenítők kihelyezése) további, saját szabályokkal és kérésekkel igyekszünk a lehető legbiztonságosabbá tenni a MODEM-et járványügyi szempontból is. A fertőtlenítés továbbra is kiemelt figyelmet kap, a védettségi igazolványt fokozottan ellenőrizzük, a létszámot területalapon korlátozzuk, valamint csökkentjük a zárt térben való tartózkodás idejét. A belső kerten kívül a közösségi terekben pedig köszönjük, ha másokra ügyelve, továbbra is viselitek a maszkot. 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!