RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


kiNŐttem

kiNŐttem

Eszter most lett 16 éves. Mint sokan az ő korában, ő is szeretetre, elismerésre vágyik, így görcsösen igyekszik a figyelem középpontjában maradni, és visszaigazolásokat keres nőiességére. Egyszerre akar kitűnni a tömegből, mégis olyan maradni, mint a többiek – azonban újra és újra csak falakba ütközik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 6. vasárnap, 19:30

kiNŐttem

Eszter most lett 16 éves. Mint sokan az ő korában, ő is szeretetre, elismerésre vágyik, így görcsösen igyekszik a figyelem középpontjában maradni, és visszaigazolásokat keres nőiességére. Egyszerre akar kitűnni a tömegből, mégis olyan maradni, mint a többiek – azonban újra és újra csak falakba ütközik. Igyekezetét beárnyékolja egy rég elvesztett családtagjának gyásza is, és Eszter már sejti, hogy elsősorban ezzel a családi örökséggel kell megbirkóznia ahhoz, hogy (talán életében először) elfogadja magát.

készítette: Fodor Katalin
konzulens, technikus: Kovács Zoltán
külön köszönet: Ilyés Lénárd, Markos Szilvia, Ijjas Tamás

Az előadás támogatója a SÍN Kulturális Központ

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!