RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


KFT - koncert
3

KFT - koncert

Balatoni nyár, Afrika, Elizabeth, Bál az operában és számos más sláger, amit a levegővel szívott magába minden élő és mozgó ember, aki az utóbbi 40-50 évben Magyarországon született, nőtt fel és él. Ki ne ismerné és dúdolná magában vagy énekelné hangosan vonaton, buliban, Balaton-parton ezeket a slágereket?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. június 27. szombat, 20:30

A KFT 1981-ben jött létre, mikor még épp’ csak elkezdtek alakulni a gazdasági kft-k. A zenekar ekkor találkozót szervezett valamennyi magyarországi kft-nek: elfértek egy étteremben. Az együttes nevét a következő jelmondat ihlette: "a világ dolgaiért csak korlátozottan tudunk felelősséget vállalni".

1981 óta nagyot fordult a világ, és mi is sokat változtunk, de valami nem változott: a balatoni nyár.

A KFT zenekar a KULTIKÖTŐ régi kedves visszajáró barátja, tagjai kalandos koncerteket éltek meg Balatonföldváron. Mi sem természetesebb, mint hogy ők játsszanak a 10. évet megnyitó hétvégén.

Ajánlatunk


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Ajánló


Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián A PÁL UTCAI FIÚK Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés…

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!