RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kezdet - Schmied Zoltán, Danis Lídia
12

Kezdet - Schmied Zoltán, Danis Lídia

Minden történetnek van egy eleje. Amikor nagy csalódás ér bennünket, azt hisszük, itt a világ vége. Holott lehet, hogy épp egy nagy kaland veszi kezdetét. És itt pontosan a kezdet a lényeg, ahogyan egy férfi (Danny) és egy nő (Laura) megismerik egymást, miután már összeismerkedtek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 13. kedd, 19:30

A szívvel és humorral írt darab képes elhitetni velünk: a dolgok jobbak lesznek…

Minden történetnek van egy eleje. És itt pontosan a kezdet a lényeg, ahogyan Danny és Laura megismerik egymást, miután már összeismerkedtek. Laura lakásavató bulija után, kora reggel ők ketten maradnak a „romokon”. Körülöttük mindenhol rendetlenség. De önmagukban is rendet kell tenni a közös takarítás során. Danny elvált, az anyjával él együtt. Önbecsülése alacsony. Laura kemény karrierista – legalábbis elsőre annak tűnik. Szigora a magányát és a bizonytalanságát fedi. A Kezdetben két idegen megküzd saját magával, hogy elkezdjék a közös történetüket. Danny és Laura egyaránt odaadják magukat reményeiknek és tökéletlenségüknek. Szépen lassan engedik, hogy „régi énjük” leváljon róluk.

 

A mű ősbemutatója pár éve volt a londoni Royal National Theatre-ben.

 

Bemutató: 2022. február 17.

 

A szerző engedélyét a Hofra Kft. közvetítette.

Az előadást 16 éven fellüli nézőinknek ajánljuk!

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma

 

         

 

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

A Latabár Kálmán főszereplésével, 1943-ban bemutatott legendás filmvígjáték alaptörténete Fényes Szabolcs nagysikerű melódiáival tűzdelt, közel háromórányi felhőtlen kikapcsolódás.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!