RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kepes András- Szikrázó mondatok

Kepes András- Szikrázó mondatok

Kepes András azokról az emlékezetes mondatokról mesél, amelyek fontosak voltak számára életének egy-egy szakaszában, és amelyekre mások is ráismerhetnek, másoknak is tanulságosak lehetnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 13. csütörtök, 19:00

SZIKRÁZÓ MONDATOK

A szavaknak hatalmuk van; tudat alatt irányítanak bennünket. Vannak mondatok, amelyek beégnek az emlékezetünkbe, és meghatározzák gondolkodásunkat, értékrendünket. Vannak köztük felemelő, inspiráló és mérgező szavak, származhatnak szülőktől, tanároktól, barátoktól sőt ellenségektől is.
Kepes András azokról az emlékezetes mondatokról mesél, amelyek fontosak voltak számára életének egy-egy szakaszában, és amelyekre mások is ráismerhetnek, másoknak is tanulságosak lehetnek.

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!