RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kellene Kis Kert

Kellene Kis Kert

A négytagú formáció jelenlegi felállásában, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, 2017 óta létezik. Saját meghatározásuk szerint Folk Funk-ot játszanak, melybe aztán szabadon szőnek bele akár távoli zenei stíluselemeket is. A zene középpontjában hegedű ötvözi a népzenét, komolyzenét, jazzt és ritmikus brácsa játékot, amit elektromos gitár, nagybőgő és kahon vesz körbe a funky, a pop, az acid jazz és más műfajok világával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 20:00

A négytagú formáció jelenlegi felállásában, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, 2017 óta létezik. Saját meghatározásuk szerint Folk Funk-ot játszanak, melybe aztán szabadon szőnek bele akár távoli zenei stíluselemeket is. A zene középpontjában hegedű ötvözi a népzenét, komolyzenét, jazzt és ritmikus brácsa játékot, amit elektromos gitár, nagybőgő és kahon vesz körbe a funky, a pop, az acid jazz és más műfajok világával. Ha más zenekarok között kellene elhelyeznünk őket, akkor Ferenczi György és a Racka Jam, Lajkó Félix és a Besh O’ Drom közös zenei metszetében találhatnánk nekik helyet. Egy jó kis funky / gipsy / népzenei / acid jazz talpalávaló.

A zenekar lelke Horváth Dániel Dudu, aki hegedűn játszik és énekel. Kahonon és egyéb ütős hangszereken Mészáros Szabolcs hozza a ritmusokat. A dalok harmónia szövetét és effektes, elszállós hangzásait Kulhay András Guli adja elektromos gitáron. A mély szólamokat Nagy Olivér hozza nagybőgőn és adja meg a témák jazz, folk, funky vagy épp latin lüktetését.

 

A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!