RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kárpátia koncert

Kárpátia koncert

Kárpátia koncert a Balatonlellei Szabadtéri Színpadon!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 21:00

A Kárpátia zenekar 2003-ban alakult. Kezdetben még 3 tagból állt: Petrás János (basszusgitáros, énekes), Csiszér Levente (gitáros) és Bankó Attila (dobos). Még ugyanebben az évben megjelent két albuma is: a Hol vagytok, székelyek? és az Így volt! Így lesz!. Nem sokkal később csatlakozott a zenekarhoz Bíró Tamás (gitáros) és Galántai Gábor (billentyűs).
2004-ben megjelent a Tűzzel, vassal című album. 2005-ben a Hősi énekek, 2006-ban a Piros, fehér, zöld, 2007-ben az Istenért, hazáért, 2008-ban pedig az Idők szava jelent meg, melyen Garamvölgyi-Bene Beáta (furulyás) is közreműködött. Ettől kezdve ő is rendszeresen részt vett a koncerteken, az idők folyamán ő is teljes jogú taggá vált. 2009-ben egy feldolgozásalbumot jelentettek meg, amelyen szimfonikus átiratban hallhatók a korábban már népszerűvé vált dalok.
Dalaik témáját történelmi események ihletik. Leggyakrabban nacionalista, a nemzeti öntudaton és büszkeségen alapulnak számaik.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!