RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Karafiáth Orsolya-est Literárium – Kortárs írók a Müpában

Karafiáth Orsolya-est Literárium – Kortárs írók a Müpában

LITERÁRIUM – Kortárs írók a Müpában
Karafiáth Orsolya-est

2012. március 19. 20:00 - 21:30 Üvegterem

Közreműködik: Harcsa Veronika és zenésztársai

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. március 19. hétfő, 20:00

Költő, író, publicista és performer. Három verseskönyv, egy regény. Eddig még ismerős a dolog. Ám – noha ez sem kevés -- a Literárium ma esti vendége voltaképp innentől igazán érdekes. Az ő bemutatása ugyanis ott kezdődhet el, ahol másnál véget ér. Posztmodern díva? Lírikus celeb? Sokféle tevékenysége miatt ő leginkább Kultúrdémonnak szereti nevezni magát. Az is jó, az egyszerűség kedvéért mégis maradjunk a „jelenség”-nél, akiben békésen megfér a Művészetek Palotája és a kereskedelmi tévéstúdió, az irodalmi színpad és a Vacsoracsata, az aukció-vezetés és a modellkedés, a koncertezés és a forgatókönyvírás, a Nők Lapja, az Elle, a Le Femme és a legrangosabb irodalmi folyóiratok. A Tóth Evelinnel felálló zenekara, a Fekete Macska – saját meghatározása szerint -- nagyszerű ötvözete a zenének, a költészetnek és a színháznak. Tavaly mutatták be első musicaljét, a Bella Mátéval közösen írt Macskadémont, s két zenei CD-je is megjelent.

Akárhogy is, annyi biztos, unatkozni nem fog senki – igazi meglepetések, váratlan fordulatok, megjósolhatatlan történések sorára számíthatunk. Egy olyan fordulatos, változatos összművészeti irodalmi showra, melynek fényét a meghívott vendégek sora mellett Veiszer Alinda és Harcsa Veronika immár megszokott jelenléte is emeli. És közben – amiként Karafiáth Orsolya személyével kapcsolatban is szűknek bizonyul minden kategória – semmi sem fog emlékeztetni arra, ahogy az ember emlékei, tapasztalatai nyomán az irodalmi estet elképzeli.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a Túl a Maszat-hegyen magával ragadja a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!