RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Nincs karácsony Eötvös cirkusz nélkül!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 15:00

Immár 4. Alkalommal kerül megrendezésre az Eötvös cirkusz interaktív Karácsonyi Showműsora, Karácsonyi Manólázadás címmel. A teljesen új szuperprodukció idén is történetet mesél el, melyben lesz izgalom, látvány akció, tánc és sok-sok nevetés. Idén is jelen lesz a Mikulás, hogy Főmanót nyomon kövesse ügyes-bajos dolgaiban. Lélegzetelállító produkciókból nem lesz hiány és természetesen a Mikulással is szellfizhetnek  kicsik és nagyok egyaránt.

Várjuk együtt az ünnepeket!

Egy kis ízelítő kínálatunkból. Görkorcsolyaprodukció, lovas magasiskola spanyolos eleganciával,légibalett quartett,tripla szaltó a magasban,ugródeszka akrobata csoport produkciója, a humorról Ernesto bohóc és kis partnere gondoskodik. A gyerekek részt vehetnek Főmanó kalandjaiban, a legügyesebbek jutalomban részesülnek. Figyelem aki ügyesen csatlakozik Manóapróddá avattatik! Kismanók ne felejtsétek otthon az elemlámpáitokat! Szükségetek lesz rá. Extrán fűtött nézőtér! 2 órás remek szórakozás a Karácsony hangulatában!

Eötvös! Egy név egy garancia! Magyarország elsőszámú Karácsonyi cirkusza!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!