RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kadri Voorand in Duo with Mihkel Mälgand

Kadri Voorand in Duo with Mihkel Mälgand

Merészen egyedi, hagyományokon alapuló és mégis előremutató megközelítés jellemzi Észtország egyik legfényesebb énekescsillagát, a karizmatikus Kadri Voorandot, aki énekesnőként, zeneszerzőként, zongoristaként és improvizátorként egyaránt aktív.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 2. szerda, 20:00

2020-ban megjelent, In Duo with Mihkel Mälgand című albumán Voorand olyan zenei univerzumot teremt, amely az akusztikus folk-poptól a klasszikus zenén, az R&B-n és a jazzen át a szövegtelen improvizációig több műfajt és lehetséges hozzáállást felölel.

Az Opus színpadára negyedik alkalommal lépő Voorand hazájában számos díjat zsebelt be: a közelmúltban a legjobb női előadónak választották, Armupurjus című lemeze 2017-ben az év jazzalbuma lett, produceri szerepkörben pedig a kortárs vokális esztétika iránti érzékenységével, különösen az elektronikus effektek, a looping és a layerek kifinomult használatával vívta ki a kritikusok elismerését. Az album címválasztása is jelzi, hogy az énekesnő régre visszanyúló és termékeny művészi kapcsolatot ápol honfitársával, a díjnyertes basszusgitárossal, Mihkel Mälganddal, aki ezen a lemezen mint hangszerelő és társszerző is feltűnik. Voorand és Mälgand tévedhetetlenül érez rá egymás zenei ritmusára és az improvizáció pillanataira, ami szoros egységbe kovácsolja kettejük duóját. Számaikban a popos dallamok pezsdítő ritmusokkal, virtuóz improvizációkkal és makulátlan technikával párosulnak; repertoárjukban békésen megférnek egymás mellett szívszorító power ballad-k és hip groove-ok, amelyeket a hangzásvilág és a szövegalkotás váratlan csavarjai tesznek még ellenállhatatlanabbá.

Közreműködik:

Kadri Voorand - ének, elektronika, zongora
Mihkel Mälgand - nagybőgő, gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!