RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kabóca XVI. Mesefesztivál - Ül, áll, fekszik - babaszínházi előadás

Kabóca XVI. Mesefesztivál - Ül, áll, fekszik - babaszínházi előadás

A Mesefesztivál több éves hagyomány a városban, időpontja Benedek Elek születésnapjához, a Népmese Napjához közeli napokra esik. Idén a VMK-val közösen, az egész épületet behálózó programmal várják a szervezők a nézőket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 17:30

09.21. Szombat
17:30 Ül, áll fekszik – babaszínházi előadás

Leül, feláll, körbenéz, jobbra szalad, balra ugrik, játszik, felfedez. Keres. Talál? Mit rejthet a színes doboz? Kincseket vagy kacatokat? Mindennapi tárgyakat? Mit kezdjünk a cipővel és a tűzzel vagy a vízzel? Mit csináljunk ha elakadunk, ha a saját kezünkbe gabajodunk? Ha a lábunk hátra felé halad, ha a fejünk magától bólogat? Próbáljuk meg felfedezni! Ha erre ennyi, akkor arra mennyi? Hány ujjam van? Ez a térdem? Ha erre ugrok, oda érek? Ez mind én vagyok és nem más? Milyen egyforma minden és mégis mennyire más! Góbi Rita táncművész, koreográfus mozdulatokra és gesztusokra épülő játékos előadása saját magunk és környezetünk felfedezéséről a legkisebbeknek, Fekete Ágnes bábművész előadásában.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

zenés vígjáték

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!