RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Juhász Márton Quartet (AR/PL/US/HU)

Juhász Márton Quartet (AR/PL/US/HU)

A formáció zenészei a legelső bázeli Focusyear programon találkoztak 2017-ben. Az egy évig tartó mesterkurzus után – amire a világ összes pontjáról közül kilenc zenészt választ ki az oktatói gárda – a nemzetközileg is elismert, Berklee-n végzett magyar dobos, Juhász Márton lemezt is készített saját szerzeményeiből a program hét másik ösztöndíjasával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 20:00

Juhász Márton Quartet (AR/PL/US/HU)

 Közreműködik:

    Sergio Wagner - trombita, szárnykürt
    Szymon Mika - gitár
    Danny Ziemann - nagybőgő
    Juhász Márton - dob

A formáció zenészei a legelső bázeli Focusyear programon találkoztak 2017-ben. Az egy évig tartó mesterkurzus után – amire a világ összes pontjáról közül kilenc zenészt választ ki az oktatói gárda – a nemzetközileg is elismert, Berklee-n végzett magyar dobos, Juhász Márton lemezt is készített saját szerzeményeiből a program hét másik ösztöndíjasával. A Discovery címmel 2019-ben napvilágot látott albumnak úgy a kritikai, mint a közönség részéről érkező visszhangja kedvező volt. A kritikák kiemelték a lemez izgalmas intellektuális aspektusát és erős ötleteit, ízléses hangszerelését és széles hangulati skáláját. “Néhány dal lírikusan indul, de hirtelen hatalmas lendületet kap. Aztán vannak olyan gyönyörű, hangulatos darabok is, mint a misztikus és intenzív Wolves gather under a winter moon. Ahogy mondtam: »valódi felfedezés«” – írta róla a Jazzthing kritikusa, Ssirus W. Pakzad. A lemezen hallható muzsikusok közül Juhász Márton néggyel kvartettet is alakított, akik között ott találjuk a zenekarvezető-komponistaként is nagyra becsült lengyel gitárművészt, Szymon Mikát, az argentin trombitást, Sergio Wagnert, és a New York-i bőgőst, Danny Ziemannt. Az Opus Jazz Clubban rendszeresen koncertező Juhász Márton ezzel a formációval először szerepel a klub színpadán, egyesítve a különböző földrészek jazzfelfogását.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!