RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jótékonysági koncert Kingáért

Jótékonysági koncert Kingáért

Az Ismerős Arcok zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett, pénzadománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon. A Szól a Szív Alapítvánnyal közösen egy Vas-megyei - kómában lévő - kislány felgyógyulásáért és a családjának megsegítéséért adnak jótékonysági koncertet Szombathelyen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 28. péntek, 19:00

Jótékonysági koncert Kingáért

Kapunyitás: 18:30 óra

Fellépnek:
Mokka 19:00
Ismerős Arcok 21:00

Az Ismerős Arcok zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett, pénzadománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon. 2020. augusztus 28-án a Szól a Szív Alapítvánnyal közösen egy Vas-megyei balesetet szenvedett fiatal hölgy felgyógyulásáért és a családjának megsegítéséért adnak jótékonysági koncertet Szombathelyen.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!