RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jégkorszak 2. -Az olvadás

Jégkorszak 2. -Az olvadás

KAKAÓMESE GYEREKEKNEK
A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, drámajáték, festés, animálás – várja a gyerekeket az Egyboglya Projekt alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 10:00

Jégkorszak 2. – Az olvadás (amerikai animációs film, 91 perc, 2006)

Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mamut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropszról és Eddie-ről.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!