RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jazzcsütörtök: Bartók Vince  - Fekete-Kovács Kornél - Szabó Dániel Trió
2

Jazzcsütörtök: Bartók Vince - Fekete-Kovács Kornél - Szabó Dániel Trió

Július 7. – JazzCsütörtök

Fekete-Kovács Kornél (Liszt-díjas), Bartók Vince és Szabó Dániel Ferenc triója

A SopronDrum nyitónapja a JazzCsütörtök egyik jelentős koncertjét tartogatja, ugyanis július 7-én Fekete-Kovács Kornél, Bartók Vince és Szabó Dániel Ferenc triója zenél a sorozatban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 7. csütörtök, 18:00

Jazzcsütörtök a Dohnányi teremben
A fertőrákosi barlangszínház új kezdeményezésként hirdeti meg a Jazzcsütörtök című programot. A műfaj és a borok kedvelőinek szeretnének koncertekkel egybekötött közös találkozási lehetőséget nyújtani. Először június 16-án lesz ilyen rendezvény, majd július 7-én, 21-én, augusztus 4-én és 18-án várják a Dohnányi terembe az érdeklődőket.

 

Fekete-Kovács Kornél (Liszt-díjas), Bartók Vince és Szabó Dániel Ferenc triója

 

A SopronDrum nyitónapja a JazzCsütörtök egyik jelentős koncertjét tartogatja, ugyanis július 7-én Fekete-Kovács Kornél, Bartók Vince és Szabó Dániel Ferenc triója zenél a sorozatban.

A 2020-ban alakult zenekar tagjai a magyar és a nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai, akik Budapesten találtak egymásra. Instrumentális zenéjükben hangsúlyt kapnak a groove-ok, a „húzós” ritmusjátékok, amelyeket improvizatív és szabad zenei elemek fognak közre. A hangszerek akusztikus hangjait elektronikus effektekkel színező trió végül közös hangfestményt alkotva egy kísérletező, stílusok határain kívül mozgó szintézist hoz létre, mely egyfajta kulturális reflexióként korunk zenei és társadalmi hatásaiból táplálkozik.

A Liszt-díjas Fekete-Kovács Kornél a magyar jazz kiemelkedő zenésze, zeneszerzője, egyik legeredetibb trombitása. Alapítója és művészeti vezetője volt a Budapest Jazz Orchestrának, alapító tagja a 19 főt számláló Modern Art Orchestrának, tagja az Emil.RuleZ! zenekarnak. Szólistaként és stúdiózenészként több mint 100 különböző lemezen és számos koncerten szerepelt. Fertőrákoson zenésztársaival együtt emlékezetes koncertet szeretne tartani a stílust szerető közönségnek.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!