RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jamese koncert

Jamese koncert

A jaMese – egy mozaikszó, mely mindent elmond a zenekarról: Jam – szabadság, kreativitás; mese – történetek, gondolatok átadása; Emese – az énekesnő Molnár Emese személye az, aki mindezt összefogja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 18:00

JaMese koncert

A jaMese – egy mozaikszó, mely mindent elmond a zenekarról: Jam – szabadság, kreativitás; mese – történetek, gondolatok átadása; Emese – az énekesnő Molnár Emese személye az, aki mindezt összefogja.

Mindig is fontos volt számukra, hogy közönségünkkel valódi kapcsolatot tudjanak létrehozni, a kapcsolódásnak pedig számos módját próbálgatják azóta is. Hirdettek már közösségi asszociációs játékot “JaMese Dixit Impro” néven, amely során a népszerű Dixit játék kártyáira improvizált dallamokat Emese a közönség kitalált szövegeivel. Készítettek creative lyrics videót a rajongók által készített fotókból; valamint közös, folyamatosan bővülő lejátszási listát is létrehoztak kedvenc dalaikból. 2018-tól ban ismét újdonságot próbálnak ki; elindul a JaMese énekes workshop havi rendszerességgel, mely során bárki, mindenféle zenei előképzettség nélkül megtapasztalhatja a közösségben éneklés felszabadító erejét.

Rangos fesztiválokra kaptak meghívást (Művészetek Völgye – Harcsa Veronika udvar, Fishing on Orfű – Fonó színpad, Hétrétország fesztivál, Mom Park – Jazz Kert), valamint rendszeresen játszanak budapesti és vidéki klubokban (Opus Jazz Klub, Metronóm Jazz Klub – Pécs, Búgócsiga – Sopron, stb). Nemrégiben pedig az oroszországi Veise Jazz Fesztiválra kaptak meghívást.

A zenekar tagjai:
Molnár Emese – ének
Udvarhelyi Gábor – gitár
Éder Ferenc „Lá” – basszusgitár
Badics Márk – dob

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!