RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jadviga és Psyché / CAFe 2020

Jadviga és Psyché / CAFe 2020

Egymással párbeszédben hangzanak el Palya Bea és Gryllus Samu erre az estre hangszerelt Psyché-dalai, illetve ősbemutatóként Szokolay Dongó Balázs Jadviga-dalai. Két külön történelmi háttér, két megedzett sors, két szerelmi történet találkozik a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 19. hétfő, 19:30

Jadviga és Psyché / CAFe 2020

A magyar irodalom két nagy hatású női karaktere, Psyché és Jadviga Weöres Sándor és Závada Pál irodalmi gyermekei. Nagy társadalmi változásokat hozó korszakokon átívelő életútjaik közös gyökerei a társadalom legmagasabb és legmélyebb rétegeit szövik át. A két nő személyiségében éppen úgy keveredik a városi és a népi világ, mint ahogy a két énekesnő, Bodrogi Éva és Bognár Szilvia zenei hátterében a klasszikus kortárs zene és a népzene.

Egymással párbeszédben hangzanak el Palya Bea és Gryllus Samu erre az estre hangszerelt Psyché-dalai, illetve ősbemutatóként Szokolay Dongó Balázs Jadviga-dalai. Két külön történelmi háttér, két megedzett sors, két szerelmi történet találkozik a színpadon. A dalciklusok a lelket faggatják, az emberi psziché rejtett zugait térképezik fel: a szerelmes, szenvedő, boldog, bolondos, őrült nők titkait.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!