RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jack Holler/Lámpaláng
2

Jack Holler/Lámpaláng

A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú zene jellemzi a Jack Holler sajátságos stílusát, amelyet a zenekar a következőképp jellemez: "Heartbroken Rhythm Syndrome": A zenekar jelenleg első nagylemezének megjelentetése mellett, új magyar nyelvű dalokon is dolgozik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 20:00

A hamarosan megjelenő nagylemez első dalához készült videóklipjük számos hazai és nemzetközi díjat is nyert. Most új felállásban mutatják be teljes zenei repertoárjukat – egy új állandó taggal kieégszülve –, amely a lassan hömpölygő balladáktól egészen a fúziós zenéig terjed.

Szuhánszki Ruben - basszusgitár/ének
Marczis Balázs - gitár
Kárpáti Rudolf Csaba - ütőhangszerek
Sztupkai Gergő - akusztikus gitár
Kónya Eszter - szintetizátor

Ajánlatunk


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!