RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Intim vallomások - Bánfalvi Eszter, Pál András, Mertz Tibor, Sipos Vera
6

Intim vallomások - Bánfalvi Eszter, Pál András, Mertz Tibor, Sipos Vera

Dr. William Faber pénzügyi tanácsadó öltönyös-nyakkendős napjai egyhangúan unalmasak. Folytatja apja hivatását, tőle örökölte a titkárnőjét is. Ott él, ahol mindig is a szüleivel lakott. Elvált. Aztán egyszer csak beviharzik az irodájába Anna, és zaklatottan belekezd a válságba jutott házassága különös történetébe, férje frusztrációiba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 17. kedd, 19:30

William végighallgatja, nem ért semmit, hiszen még sosem látta a nőt korábban. De már benne is van Anna zavarosan örvénylő életében. S bár rájön közben, hogy az ismeretlen nő vélhetően összekeverte az emeleti ajtókat, és a szomszéd pszichológus helyett neki beszélte ki titkait, nem fedi föl a tévedést. Az első „terápiát” újabbak követik. William viszont mégiscsak átmegy a szomszédba, tanácsot kér Dr. Monnier-től, a valódi pszichológustól.

Az Intim vallomások egy nagy játszma, szerzője szerint: érzelmes thriller. Nem tudni, ki irányítja a helyzeteket. A két főszereplőnek újabb és újabb ajtót kell kinyitniuk, hogy feltárhassák minden örömüket, fájdalmukat, kétségbeesésüket, elfojtásaikat, rettegéseiket, szorongásaikat, és ki-ki megszabaduljon a családi zsarnokaitól. Végigveszik az életüket anélkül, hogy tudnák, hová vezet mindez.

 

A vallomásokból furcsa rituálé, kölcsönös függőség alakul ki Anna és William között. S közben azért a háttérben jelen van a pszichológus is.

Szereplők: Pál András, Bánfalvi Eszter, Mertz Tibor, Sipos Vera

Díszlettervező: Enyvvári Péter

Jelmeztervező: Simon Ferenc István

Rendező: Sipos Vera

 

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!A darab jogainak képviselője a „L’Agence DRAMA” – 24 rue Feydeau 75 002 PARIS www.dramaparis.com - Magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.hofra.hu)

 

 

Bemutató: 2021. június 28.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!