RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Impulzív Lélekmelegítők – Görög Ibolya: Mindennapi maceráink

Impulzív Lélekmelegítők – Görög Ibolya: Mindennapi maceráink

Görög Ibolya hazánk protokoll nagyasszonya, a Miniszterelnöki Hivatal egykoriprotokollfőnöke, a Szegedi Tudományegyetem és az egri Eszterházy Károly Egyetem címzetes docense, aki négy nyelven beszél és több szakkönyv szerzője.  több

Aktuális előadások



Könnyed hangvételükről és sziporkázó szellemességükről híres előadásain minden részletre kiterjedő profizmussal adja át több évtizedes tudását a hallgatóságnak.

Mindennapi maceráink című előadásának középpontjában a hétköznapi helyzetek állnak, a társadalmi és családi események viselkedési szabályai, legyen szó az öltözködésről, a bemutatkozásról, a tegezés és magázás kérdésköréről, a telefonálás etikettjéről és a testbeszédről, vagy éppen a hitelességről, a ma oly fontos európaiságról. Görög Ibolya az életből vett példáin keresztül és páratlan humorával éri el, hogy közönsége nemcsak komoly elméleti tudásra tesz szert, de azt a hétköznapok gyakorlatában, a saját életében is hasznosítani tudja majd.

Ajánló


A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

A zenés bábjáték egy verseny köré szerveződik, de hogy a trófea megszerzése, vagy egymás szeretete a fontosabb, az csak az…

Családi programunk egy vezetett túrával indul a turjánvidék fokozottan védett láprétje mentén, majd a Pákász-tanya bemutatópontunkon folytatódik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!