RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


IL VOLO

IL VOLO

Budapest, 2023. március 22. – Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszínei és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 9. hétfő, 20:00

Az olasz operatrió, IL VOLO 2023. október 9-én lép fel a Budapest Arénában. A fiatal énekesek hagyományos olasz slágereket és világhírű dalokat adnak elő, amelyek garantáltan elvarázsolják majd a közönséget. Az IL VOLO már előző turnéjával is hatalmas sikert aratott hazánkban, ezért a koncertre érdemes időben beszerezni a jegyeket. A rajongók izgatottan várják a koncertet, amely egy felejthetetlen zenei élményt ígér.

Az IL VOLO már az előző turnéjával is hatalmas sikert aratott hazánkban, így a rajongók már nagyon várják az újabb koncertet. A fiatal énekesek repertoárjukban a hagyományos olasz slágerektől a világ legismertebb dalaival mindenki számára ismert dalokat fognak előadni.

„Az IL VOLO tagjai nagyon örülnek, hogy újra Magyarországra jöhetnek, és az újabb koncerten találkozhatnak a rajongóikkal. Biztosak vagyunk abban, hogy a közönség élvezni fogja az estét, és együtt énekelhet velünk a legnagyobb slágerekre.” – mondta Piero Barone, az IL VOLO tagja.

Horváth Roland, a Koncertpromo ügyvezetője elmondta: "Izgatottan várjuk az IL VOLO koncertet, hiszen már évek óta szerettük volna hazánkban látni a fiúkat. Az IL VOLO a klasszikus olasz zene mellett olyan világsztárokkal is dolgozott együtt, mint Plácido Domingo vagy Barbra Streisand, így biztosak vagyunk abban, hogy a koncerten egyedülálló élményben lesz része a közönségnek. A Koncertpromo már olyan crossover koncerteket szervezett, mint 2CELLOS, HAUSER, The Piano Guys, David Garrett, Vanessa Mae, IL DIVO és sok már hasonló műfajú koncert, és hisszük, hogy az IL VOLO is méltó helyet foglal majd el ebben a sorban. Ne hagyják ki ezt a felejthetetlen zenei élményt, várjuk Önöket szeretettel az október 9-i koncertre!"

Az IL VOLO koncertje egy olyan este lesz, amelyet a zene szerelmesei nem szabad kihagyniuk. Vegyék meg a jegyüket, és legyenek részesei egy felejthetetlen zenei élménynek!


 Budapest, March 22, 2023 – The Italian operatic trio IL VOLO will once again captivate the audience and perform in Hungary at the Budapest Arena on October 9, 2023, organized by Koncertpromo. The trio's unique vocal tones and the magical atmosphere of Italian music are guaranteed to enchant the audience.

IL VOLO had already achieved enormous success in Hungary with their previous tour, and their fans are eagerly awaiting the upcoming concert. The young singers will perform well-known songs from traditional Italian hits to the world's most famous songs.

"The members of IL VOLO are very excited to come back to Hungary and meet their fans again at the new concert. We are sure that the audience will enjoy the evening and sing along with us to the greatest hits," said Piero Barone, a member of IL VOLO.

Horváth Roland, CEO of Koncertpromo, said: "We are excited about the IL VOLO concert, as we have been wanting to bring the guys to Hungary for years. IL VOLO has worked with world-renowned artists such as Plácido Domingo and Barbra Streisand, in addition to classical Italian music. We believe that the audience will have a unique experience at the concert. Koncertpromo has organized such crossover concerts as 2CELLOS, HAUSER, The Piano Guys, David Garrett, Vanessa Mae, IL DIVO, and many other similar genre concerts, and we believe that IL VOLO will be a worthy addition to this line-up. Don't miss this unforgettable musical experience, and we look forward to seeing you at the concert on October 9!"

The IL VOLO concert will be an evening that music lovers should not miss. Get your tickets and be part of an unforgettable musical experience!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

zenés party két részben

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!