RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Il Volo - 10 éves jubileumi koncert
3

Il Volo - 10 éves jubileumi koncert

Ígéretéhez híven újra Magyarországra látogat az IL VOLO!! Az idén 10 éves jubileumát ünneplő világhírű olasz énekes trió világ körüli turnéja keretében látogat ismét Budapestre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 29. vasárnap, 19:00

A Piero Barone, Ignazio Boschetto, és Gianluca Ginoble alkotta formáció rekord idő alatt ért el világszintű ismertséget, pályafutásuk során együtt énekeltek többek között Barbra Streisanddal, Eros Ramazottival, Anastaciaval valamint Plácidó Domingóval is. Utóbbival 2016-ban közös lemezt is megjelentettek Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors címmel, melyen a három tenor, Domingo, Pavarotti és Carreras munkássága előtt tisztelegnek az új generáció legsikeresebb énekeseiként. 2018.december 10-i budapesti koncertjükön ezzel a műsorral arattak hatalmas sikert.

A koncerten Ignazio a színpadon ígérte meg a közönségnek, hogy hamarosan visszatérnek Budapestre. Ígéretüket betartva, 2019. szeptember 29-én a Papp László Sportarénában örvendeztetik meg újra a magyar rajongókat fantasztikus hangzású dalaikkal. A koncerten közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!