RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


II.Nemzetek Sajtfesztiválja

II.Nemzetek Sajtfesztiválja

Sajtmennyországban érezhetik magukat azok, akik 2019. október 19-én ellátogatnak a II. SZEGA Nemzetek Sajtfesztiváljára: a világ 25 országából több mint 400 féle sajtot, valamint kiváló borokat kóstolhatnak, megismerkedhetnek a hazai sajtmanufaktúrák termékeivel, valamint színes gasztronómiai és szórakoztató programokban vehetnek részt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 9:00

II. SZEGA Nemzetek Sajtfesztiválja - Sajtmennyország
25 ország közel félezer sajtkülönlegessége hazánk legnagyobb sajtünnepén

A fesztivál könnyed, de tartalmas kikapcsolódást ígér, melyen minden korosztály és minden érdeklődő megtalálja a számára legizgalmasabb programokat. A legkisebbek kalandpályán jelmezes animátorok segítségével vehetnek részt a sajtkészítés játékos folyamatában; speciális mezítlábas ösvényen, mely több növényféléből illetve többféle állagú fűből áll (fű, lóhere, széna, stb.), juthatnak el az istállóba; tehénfejő versenyen mérhetik össze tudásukat; a sajtkészítés egyes lépéseinek imitálásával kis sajtkorongokat készíthetnek, végig kísérhetik a sajt útját a legelőtől az otthonukig; interaktív mini sajtüzemben tudják kipróbálni a sajtkészítést; végül pedig a Kicsi Gesztenye Klub Show-ján szórakozhatnak.

A korlátlan sajtkóstolás mellett este minőségi magyar és külföldi borokat kínálnak a felnőtt vendégeknek, lesznek szakmai előadások a nagyközönségnek, és persze szórakoztató programok: Fűzy Gábor bárzongorista, a Peet Project, majd a Budapest Bár koncertjével zárulnak.

VIP jegy: Korlátlan bor, pezsgő és sörfogyasztást tartalmaz. Bejárás 2 külön elzárt VIP részre, ahol a sajtok mellett korlátlan ételfogyasztás is rendelkezésre áll. Többek között megkóstolhatóak lesznek Europa különleges sonkài, például a híres spanyol Pata negra.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!