RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ignite

Ignite

A War Against You lemezbemutató koncert. Január elején jelenik meg az új Ignite album, és a hónap végén egy dupla koncerttel tér vissza Magyarországra - a Barba Negra Music Clubba - a Téglás Zoli vezette kaliforniai banda.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. január 29. péntek, 20:00

"Tíz év után egy új albummal és egy Európa-turnéval tér vissza a kaliforniai melodikus hardcore, punk rock banda. A legutóbbi, 2006-os Our Darkest Day című lemez után 2016. január 8-án napvilágot lát a Century Media kiadásában az A War Against You című album, rajta 17 punk rock felvétellel, köztük a korábban demóváltozatban már a netre kikerült Falu című dallal, amit a rajongók már az 'új Place Called Home'-ként tartanak számon.

Zoliék a januári Európa-turnét egy dupla budapesti koncerttel zárják, amelynek a főváros legnagyobb rock klubja, a Barba Negra Music Club ad helyet.

'Idén januárban sokan lemaradtak a pesti koncertekről, mert hamar elfogytak a jegyek. Most mindkét koncert a Barba Negrában lesz, hogy biztosan beférjen mindenki, aki látni akar minket' -mondta el a koncerttel kapcsolatban Téglás Zoli, az Ignite magyar/amerikai frontembere, aki igazi zúzást ígér mindkét estére.

Téglás Zoli: új tervek Magyarországon

Az Ignite énekese a zene mellett új területen is nyitott: a veresegyházi gyökerekkel rendelkező Zoli, az amerikai White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként, a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozását vállalja fel.

'Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon.'


 

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!