RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Horváth Tamás

Horváth Tamás

„Az egyik nap még álmodozol, a másik nap meg valóra válik az álom.” Így van ez Horváth Tamással, aki élete első Aréna koncertjére készül 2023. december 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 20:00

HORVÁTH TAMÁS

Tamás zenész családba született, már kisgyerekként elvarázsolta a muzsikaszó, tudta, hogy a zenével lesz dolga. Soha nem adta fel álmait, pályafutása során sokat kísérletezett, míg végül megtalálta saját stílusát, amely elindította a siker útján. Megmérettette magát a Csillag születik, A Dal című műsorokban, és megnyerte a Sztárban sztár tévéműsort. Rendkívül pozitív személyiség, aki ezt az életszemléletet viszi át a zenéjébe is, dalainak fő üzenete pedig a „merd vállalni önmagad és vállald fel az érzéseidet”. Mára már milliók hallgatják a zenéjét, dalai közkedvelt slágerekké, koncertjei pedig rendre telt házas eseményekké válnak.

Év végén első Aréna-beli koncertjére készül, amely más lesz, mint az eddigi koncertjei. Élete legnagyobb buliját ígéri rajongóinak 2023. december 27-én a Budapest Arénában, ahol hihetetlen látványvilággal, különleges hangzással, meglepetésekkel és persze a slágerek mellett új dalokkal is készül.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik, és álnéven csatlakozik az egyetemi légióhoz...

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!