RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Holdbeli Csónakos díjkiosztó - Színházak éjszakája

Holdbeli Csónakos díjkiosztó - Színházak éjszakája

Éjszakai fagylaltozás, becsületkasszás aukció várja többek között az érdeklődőket, akik kérdezhetnek a színészektől, átadjuk a rangos Holdbeli Csónakos díjat, s koncertezik a Mágikus Mintha is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 20:30

20.30 órától: Éjszakai fagylaltozás várja Önöket a Mészáros Cukrászda ízletes fagylaltjaival és a színészek közreműködésével

WSSz totó, tértetrisz, mágneses puzzle az aulában
 
21.30 órakor: Holdbeli Csónakos-díjak és Opel Különdíjak ünnepélyes átadása a Színházteremben

A Weöres Sándor Színház Szenátusa 2011 júniusában, legelső tanácskozásán döntött arról, hogy díjat alapít az évad legjobb színészi alakításának és legjobb háttér-tevékenységének elismerésére. Azóta minden évadban a társulat egy színművésze és a technikai személyzet egy tagja veheti át a rangos kitüntetést.

Az Opel Szentgotthárd Kft. 2013-ban csatlakozott saját díjával, az Opel-különdíjjal. A két hétre szóló autóhasználatot - tele tankkal -, ajándékcsomagot és oklevelet évente egy színművész és egy háttér dolgozó kaphatja meg.

Az eddigi Holdbeli csónakosok, Opel-különdíjasok listája itt olvasható.
 
22.30 órakor: Holdbeli Csónakos Galéria megnyitja kapuit a Stúdióban - a galériatulajdonos: Kelemen Zoltán

Tárlatot nyitunk az elmúlt évadok előadásfotóiból, a képek megvásárolhatóak a becsületkasszában elhelyezett összegért, amelynek bevételét jótékony célra ajánljuk fel.
 
22.45 órakor: „Nagy SzínházSzombat avagy lehet egy kérdéssel több?” a Színházteremben

A társulat tagjai az este során összegyűjtött nézői kérdésekre válaszolnak.
 
00.00 órakor: Mágikus Mintha koncert a Krúdy Klubban

A WSSz színészzenekarának koncertje.

A rendezvény belépőjeggyel látogatható!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!