RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Hevhetia / SzaTurMa (SK/CZ)
2

Hevhetia / SzaTurMa (SK/CZ)

A Szaturma zenekar a cseh és szlovák határon született 2017-ben. A szokatlan hangszerösszeállítással (gitár, szaxofon, dob) operáló zenekar repertoárján a tagok saját szerzeményei szerepelnek, eklektikus, sokszínű világuk pedig megannyi műfajt érint, többek között a kortárs jazz, a minimalista zene, a grunge, a szabad improvizáció, az avantgárd és a sound art jegyeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 28. péntek, 20:00

Hevhetia / SzaTurMa (SK/CZ)

Közreműködik:
Štefan Szabó - gitár
Michaela Turcerová - altszaxofon
Jakub Švejnar - dob

A Szaturma zenekar a cseh és szlovák határon született 2017-ben. A szokatlan hangszerösszeállítással (gitár, szaxofon, dob) operáló zenekar repertoárján a tagok saját szerzeményei szerepelnek, eklektikus, sokszínű világuk pedig megannyi műfajt érint, magán viseli többek között a kortárs jazz, a minimalista zene, a grunge, a szabad improvizáció, az avantgárd és a sound art jegyeit. A zenekar nemrégiben jelentette meg új lemezét Phi címmel, amelynek anyaga az Opus-beli koncert gerincét is képezi majd.

"Kellemes meglepetést okozott számomra a Szaturma zenéjével való találkozás. Zenéjük friss, nemcsak a játéktechnikai képességek miatt lenyűgöző, hanem a kompozíciós kreativitás miatt is.  A trió koncepciója megkerüli mind a műfaji kategóriákat, mind pedig a kissé megkövült jazzformákat. Az eredmény egy élő és kommunikatív zene, jó adag  improvizációval, amiben minden egyes kompozíciónak megvan a maga, autonóm világa és hangulata” – nyilatkozta róluk Vilám Spilka, a Jazz Fest Brno fesztivál művészeti vezetője.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!