RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: E. K. Avenue

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: E. K. Avenue

Az E. K. Avenue zenekar 2009 óta létezik.

A zenekar tagjai:
Rátonyi Róbert – zongora (a június 28-i koncerten Romhányi Áron fog
zongorázni)
Szendőfi Péter – dob
Szuna Péter – basszusgitár

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 28. péntek, 19:30

A dalok – az angol szövegeket is beleértve – az énekesnő, Kertész Erika szerzeményei. Stílusukban a jazz, a soul és a funky keveredik, és tettenérhetők elektronikus zenei elemek is. A hangszerelés Szendőfi Péter és Rátonyi Róbert munkája. A zenekar játszott többek között Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Németországban, Hollandiában. Vendégei voltak már a Vienna Jazz Festivalnak, a Gronau Jazz Festivalnak, szerepeltek a Liburnia Jazz Festiválon.

A zenekar első lemeze 2010-ben jelent meg Little Girl címmel, a Warner Hungary/mTon gondozásában. A lemezen vendégművészként Elek István (szaxofon), Schreck Ferenc (harsona) és Magyar Ferenc (trombita) szerepelt.

Az E. K. Avenue második lemeze a Moonbike, 2015-ben jelent meg.  A lemezen Czibere József (ütőhangszerek) és John Gunther, denveri szaxofonos vendégszerepel.

 

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!