RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával

Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával

Várallyay Kinga zenei tanulmányait hét éves korában kezdte nagybátyja, Várallyay Róbert útmutatása alatt a gyöngyösi Pátzay János Zeneiskolában. 2011-2015-ig a Budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója volt, ahol tanárai Kőrösiné Belák Erzsébet és Fejérvári Zoltán voltak. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Kemenes András végzős tanítványa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 19:00

Műsor:
Debussy: Images 1 kötet
Haydn: B-dúr szonáta Hob. XVI:41
Ligeti: Etüd No. 8 - Fém
Bartók : Improvizációk magyar parasztdalokra Op. 20
Schumann : g-moll szonáta Op. 22

A művésznő:

2018/19-ben a Bázeli Zeneművészeti Egyetemen is hallgatott órákat. Zongoratanára Filippo Gamba volt, Claudio Martinez Mehner és Anton Kernjak segítségével a kamarazenében mélyítette tudását. Számtalan hazai és nemzetközi verseny díjazottja, koncertezett már Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Hollandiában, Olaszországban és Svájcban is.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés party két részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!