RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Hamu és gyémánt - Cserháti Zsuzsa 70 - Szulák Andrea, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band

Hamu és gyémánt - Cserháti Zsuzsa 70 - Szulák Andrea, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band

Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 21. csütörtök, 19:00

Cserháti Zsuzsa 2018-ban ünnepelte volna 70. születésnapját. Adottságai alapján a mi Aretha Franklinünk lehetett volna.
Már akkor soult énekelt, amikor a kultúrát irányító elvtársak azt sem tudták, hogy az micsoda. A pop, a soul, a jazz világában is otthonosan mozgott, de a latin ritmusok sem álltak tőle távol. Kivételes hangjára világsztárok figyeltek fel, mégis kettétört karrier és élet lett az övé. A legnehezebb időkben Debrecen fogadta be, itt talált egy ideig otthonra.

Felejthetetlen színpadi jelenlétének ereje az a pozitív sugárzás, ami mindig jellemezte. Ha valaki csak pár másodpercet hall valamelyik dalából, rögtön felismeri különleges énekhangját: ez Cserháti.

A legnagyobb slágereit most a Debrecen Big Band, Szulák Andrea, Pákai Petra és Majsai Gábor idézik fel. Vendégeik lesznek Zsemlye Sándor, Gyárfás István, Ullmann Ottó, Patay György és Kovács János.

Közreműködnek a Valcer Táncstúdió táncosai.

Műsorvezető: Fazekas László

Jegyek: 3 900 Ft

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!