RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Hallgatag túra

Hallgatag túra

Játékos kaland és belső zarándoklat az élő természetben a szavakon és a komfortzónán túl...

Barangolás járatlan utakon, együtt-lét, elmélyülés, játékos gyakorlatok, kihívások, egy különös közösségi élmény, szavak nélkül!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 3. szombat, 10:30

Figyelem, ez nem egy szokványos kirándulás!

Elindulunk egy járatlan úton, ami a legbelső valódi természetünkhöz vezet. Letérünk a kitaposott ösvényről, hogy mindent megtapasztalhassunk, és megtaláljuk a saját utunkat, mely egyedi és megismételhetetlen, melyet csak mi tudunk végigjárni.

Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljünk az egész úton, hanem nyíljunk meg mindenre, és használjuk minden érzékünket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

"Hallgass, láss, tapints, szagolj, figyelj, érezz!"

Az út során különböző gyakorlatokat is végzünk, így tartogat feladatokat, kihívásokat és üzeneteket számunkra ez a kaland. Ettől válik ez az út különleges tapasztalattá.

"Most hunyd be a szemed és lassan menj tovább!"

Ezen a külső-belső utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a tapasztalás, az ellazulás, a bátorság, a szabadság, a figyelem és a jelenlét.

"Itt minden csak rajtad múlik!"

Találkozó: Nagykovácsiban a Tisza István téren a 63-as busz végállomásánál lesz. A 63-as busz Budapesten Hűvösvölgyből indul.
A résztvevők száma korlátozott.
A túra a Hovatovább Kikötő szervezésében valósul meg.

Hallgatag túra egy elmondhatatlan tapasztalás!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!