RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Gubik Petra nyáresti koncert

Gubik Petra nyáresti koncert

Ezen a nyári estén felcsendülnek Petra kedvenc dalai, slágerek, amelyek meghatározták eddigi életútját, valamint saját szerzemények, feldolgozások, dallamok a szóló lemezről, és a népszerű zenei TV-műsor során elsajátított kedvenc popslágerekből is hallhatnak majd néhányat Tempfli Erik zeneszerző, zongorista közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

Mi van a zsebemben? - Gubik Petra
nyáresti koncertje

Gubik Petra Junior Príma Díjas színésznő, énekesnő, a Sztárban Sztár első női győztese nemcsak a színházi berkekben érzi otthon magát, 2022. nyarán jelent meg első szólóalbuma, “Ez van, ez!” címmel, amelyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi szerzőtársakkal jegyez. Ezen a nyári estén felcsendülnek Petra kedvenc dalai, slágerek, amelyek meghatározták eddigi életútját, valamint saját szerzemények, feldolgozások, dallamok a szóló lemezről, és a népszerű zenei TV-műsor során elsajátított kedvenc popslágerekből is hallhatnak majd néhányat Tempfli Erik zeneszerző, zongorista közreműködésével. A bensőséges hangulatú est során kulisszatitkokra is fény derül. “Csak ülj le, igyál egy bambit, hunyd le a szemed és mi majd röpítünk!”

Zongorán közreműködik: Tempfli Erik

A koncert hossza 90 perc szünet nélkül.

Az előadás eső esetén a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban kerül megrendezésre (Szentendre, Pátriárka utca 7.)

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!