RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


GÖRÖG NEMZETI EST - ,, Igazi déli hangulat"- MYDROS zenekar koncertje, görög néptáncbemutató

GÖRÖG NEMZETI EST - ,, Igazi déli hangulat"- MYDROS zenekar koncertje, görög néptáncbemutató

A MYDROS görög zenekar koncertje meghívott táncosokkal, görög táncmulatság tánctanítással, büfé görög ételekkel és italokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 27. péntek, 22:00

A MYDROS zenekar az ország legjobb görög nemzetiségi együttese. Közel 20 éve szólaltatják meg a legszebb görög dalokat és tánczenéket eredeti hangzásban és hangszerekkel koncerteken, táncesteken.

Együttműködő partner: Egri Görög Önkormányzat


MARATONI FOLKHÉTVÉGE

Egyedülálló ötlettel valósult meg 2000-ben az első Maratoni Folkhétvége. Hosszú évekig örülhettek egymásnak a népzene-néptánc rajongók  az ország "leghosszabb" - éjjel - nappal tartó -  programsorozatán.  Pár év kihagyás után ismét meghívjuk a folk-rajongókat Egerbe, ahol a világzene és népzene, néptánc és táncház, népmese és népdal, magyar és más népek zenéje  szórakoztatja a közönséget.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!