RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Aktuális előadások



Görög Ibolya, akit országunkban a protokoll-nagyasszonyaként ismerhettünk meg, májusban Nyíregyházára látogat.  A Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma már ugyan nyugdíjas, de lendületéből mit sem veszítve saját vállalkozást vezet, előadásokat tart és könyveket ír.

Nyíregyházi előadásának címe:

A NŐ ÉS A HÖLGY -  RAJTUNK MÚLIK!

Az előadásában többek között helyet kap a találkozások protokollja, a tegezés magázás kérdése, a non-verbális jelek fontossága: testbeszéd, öltözködés… szó lesz még európaiságról, hitelességről és arról, hogy az elegancia nem pénzkérdés, sokkal inkább belülről fakad.

Ibolya üzenete az érdeklődők felé:

"Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a „tanult ember, aki nőből van” és a „hölgy” között.Ráadásul a – remélhetőleg – átmeneti divateszme szerint nem is szabad nőnek kezelni a nőt. Dehogynem!!!!Nőnek vagy hölgynek lenni azon is múlik, hogy hogyan bánnak velünk.Ezért várom a férfiakat is!"Mindazok, akik eljönnek Ibolya előadására kivételes esti feltöltődésre, igazi energiabombára számíthatnak! Szakértelme és fantasztikus humora mindig lenyűgözi közönségét. Akinek eddig még nem volt szerencséje Ibolyát személyesen hallania, most számára is itt a lehetőség! Ne szalasszák el!

Kapunyitás:17:30

Előadás kezdete: 18:00

Az előadás időtartama: 90 perc

Ajánló


Országos Modern és Kortárs Táncművészeti Verseny A Berczik Sára Budai Táncklub szervezésében.

Inversedance | Fodor Zoltán Társulat - Vuk (gyermek táncjáték egy felvonásban)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!