RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Hogyan szeresd magad? - Önszeretet vs. nárcizmus

FRÖCCS Buda Lászlóval - Hogyan szeresd magad? - Önszeretet vs. nárcizmus

Mi kell ahhoz, hogy rátaláljunk az önmagunkkal kapcsolatos együttérzésre, szeretetre? Egyre több kutatás mutat rá, hogy az egészség, siker, kiegyensúlyozott érzelmi kapcsolatok létrejöttéhez elengedhetetlen az önszeretet. De hogyan tudjuk jól szeretni magunkat? A túlzott megmutatkozási vágy, mások elnyomása saját magunk előtérbe helyezése érdekében, az irigység, féltékenység bárki más érdemeivel, javaival szemben nem segíti a saját magunk iránti megbecsülés, szeretet érzését.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 29. kedd, 19:00

Mi segíthet az egészséges, pozitív, kiegyensúlyozott önszeretet elérésében? Hogyan csodálhatjuk, becsülhetjük, dicsérhetjük magunkat anélkül, hogy túlzásba esnénk? Buda Lászlóval körbejárjuk, eljátsszuk, átbeszéljük, hogyan tudjuk magunkhoz mérni magunkat, reálisan látni és szeretni, akik vagyunk.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. 

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!