RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Freakin' Disco
2

Freakin' Disco

2019 óta várunk arra, hogy megint jöhessünk a Trafóba! Az egy meghatározó koncert volt számunkra, és úgy készülünk, hogy ez is az legyen. Idén nem ledfal lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 20:00

Freakin' Disco

Varga Vince és Bredán Máté per pillanat új portálok és féreglyukak megnyitásával kísérleteznek. Bizonyos szempontból folyamatosan keressük az utunkat, keressük a zenét, ami minket jellemez. Születnek az új számok, amiből majd szépen egyenként összeáll tavaszra a TOTEM című nagylemez. A régi zenék is mindig egy kicsit újraíródnak. Idomulnak hozzánk és mi is állandóan tanulunk belőlük. Nagyon izgalmas egy ilyen különleges koncertre készülni. Kitalálni, hogy mitől áll el a lélegzetünk.

Freakin' Disco:
Csizmás Andris
Keresztes Gábor
Komjáti Áron
Szabó Sipos Ágoston

Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!