RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Fotótörténeti bemutató Zalka Imre vándor fotográfussal

Fotótörténeti bemutató Zalka Imre vándor fotográfussal

Nedves Kollódium Eljárás – Zalka Imrével. Készítsünk fényképet a 19. század legizgalmasabb fotográfiai eljárásával. Mintegy 30 évig ez volt a legkedveltebb eljárás. Nagymértékben hozzájárult a fényképezés népszerűsítéséhez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 28. szombat, 10:00

Fotótörténeti bemutató Zalka Imre vándor fotográfussal

Nedves Kollódium Eljárás – Zalka Imrével. Készítsünk fényképet a 19. század legizgalmasabb fotográfiai eljárásával. Mintegy 30 évig ez volt a legkedveltebb eljárás. Nagymértékben hozzájárult a fényképezés népszerűsítéséhez. Minden idők néhány legkitűnőbb fotója a nedves kollódiumos módszerrel készült. A bemutató alkalmával a résztvevők végig követik a folyamatot és megismerhetik a gyakorlatban.

A programon való részvétel mellett lehetőség nyílik a Hernád Házban a „Pesti Mozi” mozitörténeti kiállítás megtekintésére is.

Helyszín:

Hernád Ház Budapest, 1078 Hernád utca 46. 4. emelet.

Bejárat a Dembinszky utca felől (Hernád-Dembinszky sarok)

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!