RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Follow The Flow koncert FONÓ

Follow The Flow koncert FONÓ

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 31. vasárnap, 21:30

A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow tavaly nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Cséhez és BLR-hez. Nem tudja senki című slágerükkel azonnal berobbantak a köztudatba, folyamatosan rekordokat döntögetve többtízmilliós nézettségével a YouTube-on, miközben a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta a népszerű dal. Azóta is gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, a Maradok távol is a rádiók kedvenceként pörög hétről hétre, miközben klipje is halmozza a milliós nézettséget, csakúgy, mint a líraibb hangulatú Anyám mondta vagy a vagány, odaszúrós Érdekemberek.
  Friss hangzásával és a jelenkorra tűpontosan reflektáló üzeneteivel hamar a közönség szívébe lopta magát a trió, akik élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve hozzák a sodró flow-t, magukkal ragadva a közönség tagjait is.
A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj - Év felfedezettje díjat ők vitték haza. Emellett a MAHASZ slágerlistákon is rendre jeleskednek már jó ideje: a Nem tudja senki hónapokat töltött a magyar rádiós, a stream és a single listák első helyén, és azóta is bérelt pozíciója van a toplisták dobogóján. Méltó utódként pedig a Maradok távol is hetek óta trónol a rádiós toplisták élén. Emellett novemberben őket választotta a közönség, hogy Magyarországot képviselje Bilbaóban az MTV EMA díjátadó gáláján.

JEGYEK:

  • Super early bird (2020. február 29-ig, vagy a készlet erejéig): 2900 Ft
  • Early bird (2020. május 24-ig vagy a készlet erejéig): 3500 Ft
  • Standard (2020. május 25-től): 4500 Ft
  • VIP: 8500 Ft
    VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

Jegyek kaphatók:
Online a www.diosgyorivar.hu-n és a www.jegy.hu-n, valamint a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), a Diósgyőri vár jegypénztárában (Miskolc, Vár utca 24. Tel.: 46/533-355) és az InterTicket országos jegyirodai hálózatában.

A Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában valamint a Diósgyőri vár jegypénztárában elfogadunk Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!