RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Flying Bodies Fesztivál

Flying Bodies Fesztivál

A Flying Bodies Team 2014-es megalakulása óta szervez workshopokat, fesztiválokat és előadásokat a parkour, a kortárstánc, az urban dance, a színház és a cirkusz szerelmeseinek. Idén, június 24. és 27. között az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban kerül megrendezésre a Flying Bodies - You are the Festival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 27. vasárnap, 11:00

Flying Bodies - You are the Festival

A Flying Bodies Team 2014-es megalakulása óta szervez workshopokat, fesztiválokat és előadásokat a parkour, a kortárstánc, az urban dance, a színház és a cirkusz szerelmeseinek. Idén, június 24. és 27. között az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban kerül megrendezésre a Flying Bodies - You are the Festival. A 4 napos fesztivál első 2 napján workshopok és kreatív műhelymunka, aztán egy komplex fesztiválprogram vár Titeket, előadásokkal, partikkal, piaccal és egy rakás off programmal. Gyertek, Ti vagytok a Fesztivál!

A fesztivált az aktuális járványügyi veszélyhelyzet okozta rendeletek figyelembevételével valósítjuk meg.

#YouaretheFestival

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!