RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Fiatal művészek koncertje

Fiatal művészek koncertje

Fellép: Szüts Apor (Virtuózok), Lugosi Ali (Virtuózok), Duka Vilmos, Magyar Valentin (Príma díjas, Virtuózok), Gertler Teo (Virtuózok)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. szombat, 19:00

Szüts Apor zongoraművész, zeneszerző a Bartók Béla Konzervatórium növendéke volt, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen folytatta tanulmányait. Zongoristaként több hazai és nemzetközi versenyen is megfordult, az Aci Bertoncejl Nemzetközi Zongoraversenyen 2. díjat nyert. 2014-ben a középdöntőig jutott a Virtuózok című tehetségkutató műsorban. Jelenleg a Virtuózok zenei vezetője, illetve a Virtuózok Kamaraegyüttes művészeti vezetője.

Lugosi Dániel Ali Benkó Sándor-díjas klarinétművész, a Virtuózok első évadának abszolút győztese. A 2012-ben megrendezésre kerülő Novi Sad-i V. Anton Eberst Nemzetközi Klarinétversenyen első helyezést ért el. 2013-ban felvételt nyert a Bécsi Zeneakadémia kivételes tehetségek osztályába. 2014-ben Bécsben megrendezett Nemzetközi Zenei Fesztivál győzteseként részt vehetett a Japánban megtartott 15. Osakai Zenei Világversenyen, ahol 3. helyezést ért el.

Duka Vilmos egy zenészcsalád legifjabb tagja. 5 évesen kezdte zenei tanulmányait, és amikor elég idős lett, felvételt nyert a Bartók Béla Konzervatóriumba. Jelenleg, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója tanára Fejérvári Zsolt. Számos Budapesti és vidéki verseny résztvevője, melyeken dobogós eredményeket ért el. Fiatal kora ellenére több műfajban, illetve formációkban játszik, különböző zenekaroktól kap felkéréseket.

Magyar Valentin Junior Príma díjas zongoraművész jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem hallgatója. Hazai és külföldi pódiumoknak egyaránt rendszeres fellépője, számos nemzetközi sikerrel a háta mögött. A Weimarban megrendezésre kerülő 10. Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny 3. díjasa, valamint különdíjasa a legjobb kései Liszt-mű interpretálásáért. A grazi V. Bartók Béla Nemzetközi Zongoraverseny 2. díjazottja lett, valamint a legjobb Bartók-mű interpretációjáért járó különdíjat is ő kapta. 2017-ben a Virtuózok tehetségkutató műsorban a középdöntőig jutott.

Gertler Teo még csak 14 éves, de már fantasztikus nemzetközi sikereket ért el. 2018-ban a Karol Lipiński és Henryk Wieniawski Nemzetközi Hegedűversenyen a junior korcsoport nagydíjasa lett. 2019 novemberében Novoszibirszkben, a háromévente megrendezésre kerülő Fiatal Hegedűművészek IX. Nemzetközi Versenyén a legfiatalabb indulóként megnyerte nemcsak a korcsoportját, de a nagydíjat és a legfiatalabb versenyzőnek járó különdíjat is. 2020-ban a Virtuózok különdíjasa lett. 2022-ben bekerült a Virtuózok Nemzetközi Tehetséggondozó Programjába.

Ajánlatunk


A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig egy felnőtteknek szóló műsorral.

A Játékszín kétrészes krimijének helyszíne egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni.

A Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciójaként a Fesztivál életében először kerül színpadra a világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabja, a Chicago. A mű népszerűségét a jazz, a revü és az amerikai showbiznisz legjobb hagyományait ötvöző zenéjén kívül elévülhetetlen aktualitású témájának is köszönheti.

Ajánló


Igazi, nagy meglepetés koncerttel készül Dés László 2022 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A hegedű, brácsa és cselló kategóriában kiírt versenyt hatalmas érdeklődés kísérte eddig is: 45 országból kerek 200 muzsikus jelentkezett rá…

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!