RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Fenyő Miklós Koncertshow 2023

Fenyő Miklós Koncertshow 2023

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben. A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása Kecskemét, a Messzi István Sportcsarnok rangos rendezvényhelyszíne, ahol szeptember 30.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 20:30

MADE IN FENYŐ
55 ÉV ROCK AND ROLL
FENYŐ MIKLÓS KONCERT - SHOW - 2023

VIP jegy tartalmazza:
- Kiemelt ülőhelyek a színpad közelében
- Priority VIP beléptetés
- Welcome drink (pezsgő) érkezéskor
- Nyakba akaszthatós, dedikált VIP Passz

MADE IN FENYŐ - 55 ÉV ROCK AND ROLL!

55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek.

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása Kecskemét, a Messzi István Sportcsarnok rangos rendezvényhelyszíne, ahol szeptember 30.-án, este fél kilenctől csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Fenyő Miklós egy felejthetetlen koncertshowra invitál mindenkit, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a kecskeméti Sportcsarnokban Csavarnák fel a szőnyeget.

Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Még inkább Made in Fenyő!

Az 55 év Rock and Roll - Koncert új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a kecskeméti Sportcsarnok közönségét! Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely már szinte történelem, hiszen 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert.

Ha szereted Fenyőt, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz egy jót bulizni, ezt a különleges estét nem szabad kihagynod!

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Ajánló


Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!