RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Fenyő Miklós koncert - Szerelmes Sziget

Fenyő Miklós koncert - Szerelmes Sziget

Fenyő Miklós 26. nyárbúcsúztató koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 26. szombat, 20:00

FENYŐ MIKLÓS koncert
SZERELMES SZIGET
(esőnap: augusztus 27.)

Már több mint negyedszázada, pontosabban 26 évvel ezelőtt rendezte meg Fenyő Miklós első nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Azóta megszakítás nélkül, ha esett, ha fújt, minden év augusztus utolsó szombatján tartotta speciálisan csak a Szigetre készült koncertjét, minden évben teltház előtt. Idén 26. alkalommal, aug. 26.-án szombaton lesz ismét a várva várt budapesti koncert. Ilyen sorozatot más előadó nem tudott produkálni idehaza.

Miklós tavaly ünnepelte a 75. születésnapját melynek alkalmából frenetikus sikerű országos turnéja volt. De nincs megállás. Idén szintén sok meghívás vár rá, melynek kiemelkedő állomása lesz ez az aug. 26-ai koncert. Ideáig minden évben más és más címmel és koncertprogrammal jelentkezett Miklós. Nem lesz ez másként most sem. Az idei koncert címe: Szerelmes Sziget
Nem tudjuk, hogy mi hajtja Fenyő Miklóst, de abban lehet valami igazság, hogy a rock&roll konzervál.

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Rumbabák vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncertjén természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány.

Fontos megjegyezni, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is lesz esőnapja a koncertnek: aug. 27. vasárnap

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!