RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Fenyő László – Homoki Gábor – Nagy Péter trió

Fenyő László – Homoki Gábor – Nagy Péter trió

Fenyő László Liszt Ferenc-díjas csellista tizenhárom éves volt, amikor felvették a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem különleges tehetségek osztályába. Rendkívüli technikai képzettsége, biztos stílusérzéke és szokatlanul nagy repertoárjának köszönhetően egy sor nagy nemzetközi versenyen ért el előkelő helyezést.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. szombat, 15:00

Tanulmányainak befejezése után Bernard Greenhouse professzornál (USA) tökéletesítette tudását. 2012-től a karlsruhei Zeneművészeti Főiskola tanszékvezető professzora. Lélegzetelállító technikájának és erőteljes, érzelmekben gazdag kifejezőkészségének köszönhetően minden koncertje különleges élményt nyújt, ahol a zene mindig új, eddig ismeretlen arcát mutatja meg.

Homoki Gábor Junior Príma díjas hegedűművész hatévesen kezdett hegedülni, 2002-től a Bartók Konzervatórium előkészítő tagozatán tanult, majd a Zeneakadémián diplomázott. A Kelemen Kvartett alapító tagja. 2003-ban legfiatalabb indulóként különdíjas volt a Bárdos Alíz hegedűversenyen, ahol 2005-ben és 2007-ben is első díjas lett. 2011-ben megnyerte a Pekingi Nemzetközi Zenei Versenyt. A VI. Melbourne-i Kamarazene Versenyen második díjat, közönségdíjat és „Musica Viva” különdíjat is nyert.

Nagy Péter Liszt Ferenc-díjas zongoraművész nyolcéves korában felvételt nyert a Zeneakadémia akkoriban alakuló „Különleges Tehetségek Iskolájába”, itt is diplomázott. Megnyerte a Magyar Rádió zongoraversenyét és Bordeaux-ban a Fiatal Előadók Fesztiválját. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a Doktor Iskola billentyűs programjának vezetője.

Ajánlatunk


John Cranko / Pjotr Iljics Csajkovszkij / Kurt-Heinz Stolze: Anyegin Balett három felvonásban

Román Sándor legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen. A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja.

Aldo Nicolaj darabja három idős ember történetét meséli el, a "vasnemzedék"utolsó néhány élő képviselőjének nyugdíjas napjait.

Ajánló


Bródy János 2022. november 12-én újra a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet!

Pokrócok, zene, fényfestés, és a csillagos ég. Idén ismét több, különleges programmal készültünk Önöknek a Múzeumok Éjszakáján: parksétáinkat követő kamarakoncertjeinken…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!