RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Fekete Jenő és a Banda - Vendég: Little G Weevil & K.C. Brown - Várkert Akusztik

Fekete Jenő és a Banda - Vendég: Little G Weevil & K.C. Brown - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:00

Márciusban exkluzív örömzenével várja a közönséget Fekete Jenő és a Banda. A koncertet a vendégfellépők: a nemzetközi blues zenei díjnyertes gitáros, Little G Weevil és a virtuóz szájharmonikás K. C. Brown duettje indítja. Ezt követően lép majd színpadra Fekete Jenő, aki az amerikai folklór zene hagyományait követve, de mindig új utakra törve ápolja a „Mississippi Delta Blues”, a „Nagyvárosi Chicago Rhythm and Blues” és a „Rock and Roll” egyetemes zenei nyelvét.

A tavaszi koncerten saját dalai, igazi blues klasszikusok, és feldolgozások is elhangzanak. Az áprilisban 60. születésnapját ünneplő művész felidézi majd pályájának fontos szakaszait. Kísérői: Bacsa Gyula (zongora), Molnár Márk (gitár), Szatai Zsolt (basszus) és Móré Attila (dobok) lesznek. Az estet a koncerten fellépő művészek közös együtt zenélése zárja.

 

Ajánlatunk


tragikus komédia két részben

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is működő családi mintáinkról.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!