RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl karácsonyváró koncertje |  A család a legnagyobb kincs

Farkasházi Réka és a Tintanyúl karácsonyváró koncertje | A család a legnagyobb kincs

2018-ban megszületett Réka harmadik gyermeke, és ezáltal még inkább igaz lett a sokak által kedvelt dal mottója: a család a legnagyobb kincs!

A kis családon kívül a Tintanyulak nagy családját is várja a kétszeres Fonogram-díjas zenekar egy vidám karácsonyváró koncertre, ahol felhangzanak régebbi kedvenc bulizós dalok, és az ünnepre készülődés dallamai mellett vadonatúj családi slágerek is, amelyek Farkasházi…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 14:00

2018-ban megszületett Réka harmadik gyermeke, és ezáltal még inkább igaz lett a sokak által kedvelt dal mottója: a család a legnagyobb kincs!

A kis családon kívül a Tintanyulak nagy családját is várja a kétszeres Fonogram-díjas zenekar egy vidám karácsonyváró koncertre, ahol felhangzanak régebbi kedvenc bulizós dalok, és az ünnepre készülődés dallamai mellett vadonatúj családi slágerek is, amelyek Farkasházi Réka és a Tintanyúl készülő új Családi Albumán szerepelnek majd.

Ajánlatunk


Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!