RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ExperiDance: Szenvedélyem, Velence PREMIER

ExperiDance: Szenvedélyem, Velence PREMIER

ExperiDance Produkció: Szenvedélyem, Velence

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. január 31. péntek, 19:00

Karneváli nyüzsgés, és ünnepi pompa városa, ahol korok, kultúrák, régi és új idők stílusai találkoznak. Hol a csillogás és a sötét árnyak egyszerre vannak jelen, az élet pedig folytonos lüktetés, örök vágy és szenvedély. Ez Velence.

Egy hely, mely művészek és politikusok százait ihlette meg. Végtelen folyosók és szalonok városa, amely szerelemre lobbant. Velence az örök lüktetés, és örök titkok hona, hol barokk pompa találkozik a modern fénnyel, és mindent egybefon a szűnni nem akaró vágyakozás.
Ebben a mesés környezetben játszódik az ExperiDance Production előadása is. A színpadon megelevenedik a velencei karneválok hangulata. Találkozások, és elválások, maszkok mögé rejtőző arcok, ismerős és ismeretlen alakok. Kalandorok, hősök, kitalált és valós szereplők. Ragyogás és csillogó báltermek, sejtelmesen egybefonódó alakok. . A Szent Márk tér éjszakájában szent és profán találkozik, hogy megmutassa mindazt, amit Velence adott a világnak és amit Velence adhat minden egyes odalátogatónak. A társulat táncképeken keresztül mesél szerelemről, vágyakozásról. Igazi nemzetközi színvonalú produkció.

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

70 éves a Szent István Filharmonikusok – Ünnepi hangverseny

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Ajánló


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

A VSG Táncszínház előadása A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!