RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


EXHIBITION: A húsvét a művészetben

EXHIBITION: A húsvét a művészetben

A gyönyörűen komponált film a festészetben oly sokszínűen visszatükröződő húsvéti történet nyomába ered, és bemutatja visszatükröződését a művészetben a korai keresztények idejétől a jelenkorig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 11:00

Exhibition: A húsvét a művészetben / Easter in Art
Angol képzőművészeti film, 85 perc, 2020
Angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Phil Grabsky

Krisztus halálának és feltámadásának története a nyugati kultúrára az elmúlt kétezer évében döntő hatással volt. Talán ez a legjelentősebb bibliai esemény, amelyet az evangéliumok nyomán a különböző korok művészei alkotásaikban megjelenítettek. A gyönyörűen komponált film a festészetben oly sokszínűen visszatükröződő húsvéti történet nyomába ered, és bemutatja visszatükröződését a művészetben a korai keresztények idejétől a jelenkorig. A felvételek Jeruzsálemben, az Egyesült Államokban és Európa különböző helyszínein készültek.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!